top of page
Søk
  • Forfatterens bildeGjerdrum Fotball

Årets siste hjemmekamp etter en tøff høst!

Førstkommende lørdag står Eidsvold IF på motsatt halvdel på Ask når de ønskes velkommen til årets siste hjemmekamp klokken 13:00.

Det har vært lenge siden forrige oppdatering på denne nettsiden, kort fortalt så er dette pga. sykdom hos skribenten.

Høsten har vært tøff rent poengmessig for de gule og svarte etter sommerferien. To seire og to uavgjorte på de elleve siste kampene har sørget for at de ligger nederst på tabellen. Når man i tillegg kjemper mot andrelagene til Strømmen og Eidsvold TF så blir det ekstra vrient å beholde plassen i årets 4. divisjon, men man har ikke gitt opp!

Årets siste hjemmekamp Lørdag kommer et formsterkt EIF til Ask. Med tre seire på rad og sju seire på de ni siste kampene så ligger de røde fra grunnlovsbygda på en 5.plass, og spiller om en NM-plass neste sesong. Med andre ord; Dette blir en tøff kamp!

Eirik Moseng i duell mot en EIF-spiller i vårkampen på Eidsvold Stadion

Forrige gang EIF gjestet Ask var i 2017, da tok de med seg alle tre poengene etter en 3-0 seier. Året før endte det uavgjort 2-2.

Trolig stiller de gule og svarte en full og skadefri tropp til den siste hjemmekampen. På lørdag er man avhengig av at alle spillerne som skal bidra er sultne på tre poeng. Det må kjempes, og det må bløs for drakta for å i det hele tatt ha muligheter til å spille på kretsens øverste nivå neste sesong. Strømmen 2 er laget som ligger nærmest på tabellen og som man må forbi.

Rekruttlaget til Strømmen møter Rælingen til kamp på mandag før de møter Hauerseter i siste serierunde neste søndag. Med andre ord er man avhengig av hjelp fra andre mens man selv gjør jobben i de to siste kampene.

Selv møter vi årets kretsmester Skedsmo FK i siste kamp borte søndag 16. oktober.

Vi går for tre poeng i morgen og håper på godt oppmøte fra vårt trofaste publikum som har støttet oss på en fabelaktig måte hele sesongen. Vel møtt til kamp!

Høstens kamper Som nevnt tidligere så har det ikke blitt skrevet referater fra kampene på en stund, ikke siden etter 4-1 seieren mot Strømmen 18. august. Under følger korte referater fra kampene som er spilt siden den tid.

Ull/Kisa 2 - Gjerdrum. Jessheim Stadion tirsdag 23. august. Resultat 5-1. Rar kamp. Før det var spilt fem minutter sto det 2-1 til hjemmelaget på tavla. Unggutta til Kisa hadde full kontroll på kampen og vant fortjent 5-1. Vi var langt unna nivået vårt i denne kampen. Vårt mål ble scoret av Elias Løvseth etter assist fra Emil Sørengen.

Aurskog-Høland. Bjørkelangen Kunstgress mandag 29. august. Resultat 1-1.

Gjerdrum tok ledelsen etter 33 minutter ved Jesper Haakonsen. Assist Eirik Moseng (tror det var snakk om en stuss etter et hjørnespark). Hjemmelaget utlignet etter en drøy time. I denne kampen debuterte også 16-åringen Sebastian Lykkegaard Kulsrud Kristensen.

Gjerdrum - Raumnes & Årnes. Gjerdrum Stadion tirsdag 6. september. Resultat 1-0. KRIGESEIER! Som vanlig tette og tøffe kamper mot de blå og hvite fra Årnes. Den avgjørende scoringen kom etter ett kvarter spill. Jesper Haakonsen kom alene med keeper etter assist fra Einar Rolfsen. Han gjør ingen feil og setter inn seiersmålet. Se video av målet under.

Rælingen - Gjerdrum. Marikollen Kunstgress lørdag 10. september. Resultat 3-2.

Gjerdrum ledet 2-0 til pause og hadde full kontroll på kampen. Eirik Moseng satte inn målene etter 15 og 33 minutter spill. Jesper Haakonsen hadde assist på den ene scoringen. Etter pause er det ikke godt å si hva som skjedde med Gjerdrumsgutta, Rælingen tok over kampen fullstendig og styrte de siste 45. Scoringene kom etter 48, 49 og 85min. Eirik hadde en stor sjanse alene med keeper på stillingen 2-2, men det endte med tap.

Gjerdrum - Hauerseter. Gjerdrum Stadion tirsdag 20. september. Resultat 3-3. 0-0 til pause etter en jevnspilt omgang. Kim Brenna sørget for at bortelaget ledet 2-0 etter en time spill. Kristian Aadnøy reduserte etter 68min etter et nydelig hodestøt på assist fra Emil Sørengen. Einar Rolfsen utlignet med det som trolig er årets mål på Ask. Frispark fra 24-25 meter som ble limt opp i nærmeste kryss. Martin Blakkisrud var uheldig tre minutter før full tid og sørget for at det sto 2-3 til bortelaget. Drøye fire minutter på overtid kriget Kristian Aadnøy inn sin andre scoring for dagen etter et hjørnespark og sørget for at det endte 3-3. Se scoringene fra kampen i videoene under.

1-2 Kristian Aadnøy

2-2 Einar Rolfsen

3-3 Kristian Aadnøy

Gjelleråsen 2 - Gjerdrum. Li Kunstgress mandag 26. september. Resultat 3-1.

Gjelleråsen tok ledelsen etter 21 minutter. Mads Oterholt utlignet til 1-1 når det sto 70 minutter på klokka. Gjelleråsen ble for sterke mot slutten av omgangen og satte inn 2-1 og 3-1 etter henholdsvis 75 og 90 minutter.

Kløfta - Gjerdrum. Bakkedalen Kunstgress mandag 3. oktober. Resultat 2-1.

Lokaloppgjør mot sebrastripene fra Ullensaker. Gjerdrum startet kampen best og kom til mange gode muligheter. Gjerdrum tok ledelsen etter 15 minutter ved Jesper Haakonsen. Retur etter at Einar Rolfsen gjorde alt forarbeidet som endte med et knallhardt skudd i stolpen. Kløfta utlignet etter en drøy halvtime, 1-1 til pause. 2. omgangen var nokså jevnspilt. Etter at Kløfta gikk opp til 2-1 etter 71 minutter virket det som at all luft gikk ut av de med gul drakt. Totalt i kampen hadde Gjerdrum fem skudd enten i stolpen eller tverrliggeren, men det hjelper lite.